• ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
25 ΙΟΥΛ 2019

Νέο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Πωλήσεων

ΒΛ. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Hellenic American University ανακοινώνει ότι ένα ακόμα επίκαιρο πρόγραμμα έρχεται να προστεθεί στις μεταπτυχιακές σπουδές που προσφέρει στη διοίκηση επιχειρήσεων: το M.S. στη Διοίκηση Πωλήσεων (MSSM). Το πρόγραμμα προσφέρεται στην Ελλάδα μέσω του Hellenic American College.
Το MSSM, το οποίο εγκρίθηκε τον Μάιο του 2019 από την Αρχή Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της πολιτείας του Νιου Χαμσάιρ, είναι από τα λίγα προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών διεθνώς –και το πρώτο στην Ελλάδα– με σαφή και αποκλειστική εστίαση στη διοίκηση των πωλήσεων.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε επαγγελματίες του κλάδου των πωλήσεων που επιθυμούν να ανελιχθούν στο επίπεδο της διοίκησης πωλήσεων και αποτελείται από 10 μαθήματα τα οποία ολοκληρώνονται μέσα σε 18 μήνες. Όπως αναφέρει ο Διευθυντής των Προγραμμάτων Μάνατζμεντ του πανεπιστημίου Δρ. Ιωάννης Χαλικιάς, ο οποίος ήταν και επικεφαλής της ομάδας που σχεδίασε το νέο προγράμμα, το MSSM προσφέρει «σε βάθος κατανόηση της στρατηγικής διαχείρισης των πωλήσεων, όπως αυτή ασκείται σε επιτυχημένες επιχειρήσεις παγκοσμίως, καθώς και τις δεξιότητες και τα εργαλεία που χρειάζονται οι σπουδαστές για να εφαρμόσουν στην πράξη αυτές τις αρχές».
Το MSSM σχεδιάστηκε από τους Δρ. Δαμιανό Γιαννάκη, Επίκουρο Καθηγητή στο Hellenic American University και Δρ. Γεώργιο Αυλωνίτη, Επισκέπτη Καθηγητή στο Hellenic American University, Ομότιμο Καθηγητή Μάρκετινγκ στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ) και Πρόεδρο της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ. Όπως επισημαίνει ο Δρ. Αυλωνίτης, το MSSM διαμορφώθηκε ως απάντηση στην ανάγκη «να δημιουργηθούν οι αυριανοί ηγέτες του κλάδου των πωλήσεων», με γνώμονα προσέγγιση που συνδυάζει ακαδημαϊκή και επαγγελματική εκπαίδευση και βοηθά τους σπουδαστές να κάνουν κτήμα τους τις βέλτιστες στρατηγικές και πρακτικές διαχείρισης πωλήσεων σε περιβάλλοντα B2B και B2C.
Η έμφαση του προγράμματος στην πρακτική διάσταση της μάθησης αντανακλάται στη διδακτέα ύλη, η οποία εμπλουτίζεται με μελέτες περιπτώσεων που αναπτύσσονται σε συνεργασία με πραγματικές επιχειρήσεις της τοπικής και παγκόσμιας αγοράς, καθώς και στα σεμινάρια και τις ομιλίες επισκεπτών επαγγελματιών με μεγάλη εμπειρία στον τομέα τους. Τα μαθήματα περιλαμβάνουν εργασίες που εφοδιάζουν τους σπουδαστές με πρακτική εμπειρία στην εφαρμογή εννοιών, μεθόδων και εργαλείων για την επίλυση των συχνότερων προκλήσεων που συναντώνται στη διοίκηση τοπικών και διεθνών πωλήσεων.
Ιδιαίτερα θετική είναι ήδη η ανταπόκριση της αγοράς στην ανακοίνωση του νέου μεταπτυχιακού προγράμματος. Το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος (ΙΠΕ) και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εξαγωγέων έθεσαν επισήμως το πρόγραμμα υπό την αιγίδα τους. Πληροφορίες Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εγγραφών στο 2103680950 ή στο admissions@hauniv.edu.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ

Δραστηριότητες

Ask us Today

Intellisoft EasyErp Erp Software - AEOF Provider

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα