• ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

1. Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

H πολιτική του ΠΣΕΠΕ, είναι να σέβεται και να προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών οι οποίοι επισκέπτονται το Site του. Αυτό το κείμενο θα σας πληροφορήσει για τους τρόπους με τους οποίους χειριζόμαστε τις πληροφορίες που μαθαίνουμε για εσάς, από την επίσκεψη σας στο Site του ΠΣΕΠΕ. Παρότι έχετε πρόσβαση στο μεγαλύτερο μέρος του Site μας χωρίς να υποβάλετε κάποια προσωπικά δεδομένα, υπάρχουν μερικές περιοχές στις οποίες ζητούνται τέτοιες πληροφορίες από εσάς, για παράδειγμα όπως όταν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε με την σωματείο μας. Η πολιτική μας, υπαγορεύει, να χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες μόνο για εσωτερική χρήση και να μην τις γνωστοποιούμε σε τρίτους για εμπορικούς σκοπούς. Εάν όμως ζητήσετε πληροφορίες για τις υπηρεσίες του ΠΣΕΠΕ, μπορούμε να παρέχουμε αυτές τις πληροφορίες στους συνεργάτες μας και στους υπαλλήλους μας, για να μπορέσουν να έρθουν σε επαφή μαζί σας. Όταν επισκέπτεστε το Site μας, o web server μας αυτόματα καταγράφει το domain από το οποίο προέρχεστε και τις σελίδες τις οποίες επισκέπτεστε. Αυτά τα δεδομένα τα χρησιμοποιούμε και τα αναλύουμε για την δημιουργία στατιστικών στοιχείων που θα μας βοηθήσουν να καταλάβουμε καλύτερα πως χρησιμοποιείται το Site μας και το forum http://forum.ship-suppliers.gr/ και πως θα μπορούσαμε να το βελτιώσουμε. Δυστυχώς, καμία υποβολή δεδομένων μέσω του Internet δεν είναι εγγυημένα ασφαλής, συνεπώς δεν μπορούμε να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια οποιασδήποτε πληροφορίας μας υποβάλετε. Το Site του ΠΣΕΠΕ πιθανόν να περιέχει links σε Sites τρίτων εταιρειών. Δεν επιθεωρούμε και δεν ελέγχουμε αυτά τα Sites και συνεπώς σας προτείνουμε να επιθεωρήσετε την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων καθενός από αυτά.

Οι εφαρμογές και οι τηρούμενες διαδικασίες του ΠΣΕΠΕ, είναι δομικά συμβατές με τους Κανόνες του GDPR και είναι έτοιμες να καλύψουν με αξιοπιστία τις πολύ σημαντικές απαιτήσεις του.

Τέλος, για κάθε αίτημα άσκησης δικαιώματος σε σχέση με τα προσωπικά σας δεδομένα μπορείτε να απευθυνθείτε ηλεκτρονικά μέσω email στο privacy policy privacy@ship-suppliers.gr

2. Πολιτική Ασφαλείας Προσωπικών Δεδομένων

Η προστασία των προσωπικών δεδομένων σας είναι πολύ σημαντική για του ΠΣΕΠΕ. Η παρούσα πολιτική σας ενημερώνει για τις πρακτικές συλλογής πληροφοριών από το site μας του σωματείου μας.

Το http://www.ship-suppliers.gr ανήκει στο σωματείο με την επωνυμία «Πανελλήνιος Σύλλογος Εφοδιαστών Πλοίων & Εξαγωγέων (ΠΣΕΠΕ) » που εδρεύει στον Πειραιά, οδός Γεωργίου Κασιμάτη 1 4ος όροφος, Τ.Κ. 18531, με Α.Φ.Μ 099048291 (εφεξής «Σωματείο μη Κερδοσκοπικού χαρακτήρα») και η διεύθυνση email του Υπευθύνου Προστασίας Δεδομένων (DPO) είναι: privacy policy privacy@ship-suppliers.gr.

Η καταχώρηση, η οργάνωση, η αποθήκευση, η χρήση , η μεταβολή, η διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων από το σωματείο μας υπόκειται στους όρους της παρούσας, στις σχετικές διατάξεις της κοινοτικής νομοθεσίας 2016/679 - Γενικός Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την προστασία του ατόμου από τη συλλογή και επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως έχουν συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Επιτρόπου για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων, καθώς και στις σχετικές διατάξεις της κοινοτικής νομοθεσίας.

Το Σωματείο μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί το περιεχόμενο της παρούσας σε τακτά χρονικά διαστήματα, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση και κατά τη διακριτική της ευχέρεια. Κατά συνέπεια, κάθε φορά που περιηγείστε στο Δικτυακό Τόπο ή/και χρησιμοποιείτε το Site μας προστατεύεστε από τους όρους της εκάστοτε ισχύουσας Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και θα πρέπει να εξετάζετε το εν λόγω κείμενο κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα για να βεβαιώνεστε ότι συμφωνείτε με αυτήν.

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία ή αντίρρηση σχετικά με τη συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, ή ακόμα και στην περίπτωση που επιθυμείτε τη διαγραφή τους, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, τηλεφωνικώς στο 2104517428 ή αποστέλλοντας επιστολή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: privacy policy privacy@ship-suppliers.gr .

3. Αντικείμενο της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Με την παρούσα πολιτική καθορίζονται οι όροι και οι προϋποθέσεις, που τηρούνται από το Σωματείο μας , για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των μελών, συνεργατών μας και τρίτων, καθώς και των ιστοσελίδων και των εφαρμογών της (Apps). Η πολιτική αυτή περιλαμβάνει τους κανόνες, με βάση τους οποίους προβαίνουμε σε τυχόν συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και διασφαλίζουμε την ακεραιότητα και την εμπιστευτικότητα αυτών.

Στην παρούσα Πολιτική περιλαμβάνονται:

4. Νομικό πλαίσιο προστασίας προσωπικών δεδομένων

Από τον Μάιο του 2018 ισχύει ο υπ’ αρ. 2016/679 Γενικός Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών.

Επιπλέον, ως προς την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας, εφαρμόζεται η Οδηγία 2016/680 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα από αρμόδιες αρχές για τους σκοπούς της πρόληψης, διερεύνησης ανίχνευσης ή δίωξης ποινικών αδικημάτων ή εκτέλεσης ποινικών κυρώσεων κ.ά.

5. Ορισμοί Κανονισμού

Για τους σκοπούς της παρούσας Πολιτικής Ασφαλείας Προσωπικών Δεδομένων ισχύουν οι ορισμοί του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR). Όλως ενδεικτικώς ως:

«δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα» νοείται κάθε πληροφορία που αφορά ταυτοποιημένο ή ταυτοποιήσιμο φυσικό πρόσωπο («υποκείμενο των δεδομένων»)· το ταυτοποιήσιμο φυσικό πρόσωπο είναι εκείνο του οποίου η ταυτότητα μπορεί να εξακριβωθεί, άμεσα ή έμμεσα, ιδίως μέσω αναφοράς σε αναγνωριστικό στοιχείο ταυτότητας, όπως όνομα, σε αριθμό ταυτότητας, σε δεδομένα θέσης, σε επιγραμμικό αναγνωριστικό ταυτότητας ή σε έναν ή περισσότερους παράγοντες που προσιδιάζουν στη σωματική, φυσιολογική, γενετική, ψυχολογική, οικονομική, πολιτιστική ή κοινωνική ταυτότητα του εν λόγω φυσικού προσώπου,

«επεξεργασία» νοείται κάθε πράξη ή σειρά πράξεων που πραγματοποιείται με ή χωρίς τη χρήση αυτοματοποιημένων μέσων, σε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα ή σε σύνολα δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως η συλλογή, η καταχώριση, η οργάνωση, η διάρθρωση, η αποθήκευση, η προσαρμογή ή η μεταβολή, η ανάκτηση, η αναζήτηση πληροφοριών, η χρήση, η κοινολόγηση με διαβίβαση, η διάδοση ή κάθε άλλη μορφή διάθεσης, η συσχέτιση ή ο συνδυασμός, ο περιορισμός, η διαγραφή ή η καταστροφή,

«υπεύθυνος επεξεργασίας» νοείται το φυσικό ή νομικό πρόσωπο, η δημόσια αρχή, η υπηρεσία ή άλλος φορέας που, μόνα ή από κοινού με άλλα, καθορίζουν τους σκοπούς και τον τρόπο της επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα· όταν οι σκοποί και ο τρόπος της επεξεργασίας αυτής καθορίζονται από το δίκαιο της Ένωσης ή το δίκαιο κράτους μέλους, ο υπεύθυνος επεξεργασίας ή τα ειδικά κριτήρια για τον διορισμό του μπορούν να προβλέπονται από το δίκαιο της Ένωσης ή το δίκαιο κράτους μέλους.

6. Μέτρα Ασφαλείας

Το Σωματείο μας έχει λάβει τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για να διασφαλίσει την τήρηση της νομοθεσίας για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, καθώς για την επίτευξη του κατάλληλου επιπέδου ασφάλειας των προσωπικών δεδομένων των μελών, συνεργατών και τρίτων, των οποίων τα δεδομένα επεξεργάζεται, καθώς και των χρηστών της ιστοσελίδας του. Έχει λάβει δε, όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας προκειμένου να μην επιτρέπεται η πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα σε κανέναν άλλο πέρα από τα κατάλληλα εξουσιοδοτημένα προς τούτο πρόσωπα και μόνο για τους σκοπούς επεξεργασίας που προβλέπονται κατωτέρω.

Επιπρόσθετα το Σωματείο μας εφαρμόζει αυστηρές Πολιτικές και Διαδικασίες σύμφωνα με τις οποίες ενεργούν όσοι επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα και έχουν προβλεφθεί όλα τα απαιτούμενα μέτρα για να εφαρμόζεται το ισχύον νομικό και κανονιστικό πλαίσιο.

7. Τρόπος συλλογής δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

Το Σωματείο μας συλλέγει προσωπικά δεδομένα, στοιχεία δηλαδή που σχετίζονται με ένα πρόσωπο και επιτρέπουν την ταυτοποίησή του, όπως το όνομα, ο αριθμός τηλεφώνου, η ηλεκτρονική και ταχυδρομική του διεύθυνση, την εταιρεία εργασίας του. Συγκεκριμένα, οι επισκέπτες του site, τα μέλη και οι συνεργάτες του Σωματείου μας ενδέχεται να κληθούν να παράσχουν εκουσίως πληροφορίες και δεδομένα που τους αφορούν προκειμένου να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες του Σωματείου , να λαμβάνουν ενημερώσεις και να απολαμβάνουν τις προσφερόμενες υπηρεσίες του Σωματείου.

8. Με ποιο τρόπο συλλέγει προσωπικά δεδομένα και πόσο τα διατηρεί

Τα Δεδομένα τα αντλεί το Σωματείο μας από εσάς τους ίδιους:

Το Σωματείο μας υποχρεούται να τηρεί έγγραφα ή ηλεκτρονικά αρχεία (συμβάσεις, τιμολόγια, και λοιπή αλληλογραφία) για όσο διάστημα βρίσκεται σε ισχύ η σύμβαση σας ή λαμβάνετε εν γένει υπηρεσίες- προϊόντα από το Σωματείο μας και επιπλέον για όσο χρόνο προβλέπεται ειδικά στο νόμο.

Τα φορολογικά στοιχεία εξαιρούνται της διαδικασίας διαγραφής και διατηρούνται υποχρεωτικά σύμφωνα με τη φορολογική νομοθεσία (ν. 4308/14).

9. Σκοπός επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων

Το Σωματείο μας δύναται να επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα, όπως ο νόμος ορίζει, εφόσον η επεξεργασία είναι απαραίτητη για μία τουλάχιστον από τις ακόλουθες νόμιμες βάσεις, ήτοι:

Στο ως άνω πλαίσιο:

  1. Το Σωματείο μας λαμβάνει, διατηρεί και επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα που του παρέχετε. Το Σωματείο μας προκειμένου να παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες που αποσκοπούν, αφενός, στην ορθή και επωφελή για τα μέλη και τους συνεργάτες του εκτέλεση της σύμβασης του, αφετέρου, στην επιδίωξη έννομου συμφέροντος του Σωματείου μας, προς όφελος των μελών και συνεργατών του, επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα σας με σκοπό την έγκαιρη ενημέρωσή σας. Επιπλέον, για τους ίδιους σκοπούς, το Σωματείο μας επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα σας προκειμένου να σας υποβάλει προτάσεις που αφορούν υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας ώστε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή ποιότητα ανταποδοτικών υπηρεσιών.
  2. Το Σωματείο μας σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο νομικό πλαίσιο, έχει έννομη υποχρέωση να επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα σας και τα μεταδεδομένα, καθώς και να διαβιβάζει κάθε είδους προσωπικά δεδομένα σας στις αρμόδιες τελωνειακές, αστυνομικές, δικαστικές, εισαγγελικές, διοικητικές, φορολογικές, ΕΦΕΤ και άλλες αρμόδιες Αρχές εντός και εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, κατόπιν έγκυρου αιτήματος αυτών, ενδεχομένως, χωρίς πρότερη ενημέρωσή σας.

 10. Κοινοποίηση δεδομένων σε τρίτους

Το Σωματείο μας δεν κοινοποιεί, δεν μεταβιβάζει και δεν εμπορεύεται τα προσωπικά σας στοιχεία σε οποιοδήποτε τρίτο, με εξαίρεση τρίτες αξιόπιστες εταιρείες, στις οποίες αναθέτουμε την εκτέλεση συγκεκριμένων εργασιών για λογαριασμό μας προς το σκοπό της λειτουργίας του Σωματείου μας , υπό την προϋπόθεση ότι τα μέρη αυτά τηρούν τα προσήκοντα μέτρα ασφάλειας και εμπιστευτικότητας των δεδομένων αυτών και ενεργούν υπό τις οδηγίες και κατευθύνσεις του Σωματείου μας.

Το Σωματείο μας μπορεί να αποκαλύπτει τα προσωπικά σας στοιχεία, όταν αυτό απαιτείται από το νόμο, ή όταν αυτό είναι απαραίτητο, προκειμένου να προστατεύει ή να υπερασπίζεται τα συμφέροντα τα δικά του και τα δικά σας.

 11. Πόσο ασφαλή είναι τα δεδομένα σας

Το Σωματείο μας επιθυμεί την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και τη διατήρηση της ποιότητάς τους και προς το σκοπό αυτό καταβάλλει κάθε εύλογη προσπάθεια να λάβει όλα τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα και προφυλάξεις για να διατηρήσει τα προσωπικά σας δεδομένα ασφαλή και προστατευμένα από μη εγκεκριμένη πρόσβαση, χρήση, ή αλλοίωση και παράνομη καταστροφή. Παρακαλείστε να έχετε υπόψη σας ότι η μετάδοση πληροφοριών μέσω του διαδικτύου δεν είναι απόλυτα ασφαλής. Παρά το γεγονός ότι εφαρμόζουμε αυστηρές διαδικασίες και λειτουργίες ασφαλείας ώστε να αποτρέψουμε πρόσβαση χωρίς εξουσιοδότηση, και καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για να προστατέψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα (SSL/TLS Certificate), δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια των δεδομένων που μεταδίδονται στον ιστότοπό μας. Καταβάλλουμε κάθε εύλογη προσπάθεια να τηρούμε τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε από εσάς μόνο για το χρονικό διάστημα για το οποίο χρειαζόμαστε τα δεδομένα αυτά για τον σκοπό για τον οποίο συνελέγησαν ή μέχρις ότου ζητηθεί η διαγραφή τους (εάν αυτό συμβεί νωρίτερα), εκτός εάν συνεχίσουμε να τα τηρούμε κατά τα προβλεπόμενα στην κείμενη νομοθεσία.

Πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σας

Η πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα περιορίζεται μόνο στους εξουσιοδοτημένους προς τούτο υπαλλήλους για να παράσχουν σε εσάς προϊόντα και υπηρεσίες που έρχονται σε επαφή με αυτά. Τα άτομα που έχουν πρόσβαση στα δεδομένα είναι υποχρεωμένα να τηρούν την εμπιστευτικότητα αυτών των δεδομένων. Επίσης έχουν ενεργοποιηθεί φυσικές, ηλεκτρονικές και διαδικαστικές ασφαλιστικές δικλείδες, οι οποίες εναρμονίζονται με τους κανονισμούς προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων.

Έλεγχος βαθμού της προσβασιμότητας των χρηστών της εφαρμογής όπως έχουν ορισθεί και προσαρμοσθεί από τον καθορισμένο Διαχειριστή της εκάστοτε εφαρμογής.

Στο πλαίσιο αυτό στις εφαρμογές του ΠΣΕΠΕ έχουν εφαρμοστεί τα ακόλουθα:

Πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα

Αποτελεί δικαίωμά σας να έχετε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα και μπορείτε να προβάλετε αντιρρήσεις, να διορθώσετε ή να διαγράψετε ανακρίβειες που περιέχονται στα δεδομένα αυτά, όπως επίσης και να ανακαλέσετε τη συγκατάθεση σας στη συλλογή και επεξεργασία τους χωρίς αναδρομικό αποτέλεσμα.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ασκήσετε τα δικαιώματα αυτά, ή για οποιαδήποτε πληροφορία/διευκρίνιση σχετικά με τους όρους της παρούσας Πολιτικής μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Σωματείο στην ηλεκτρονική διεύθυνση: privacy policy privacy@ship-suppliers.grή στο τηλ.: +302104517428.

Μετά από το αίτημά σας, μπορείτε να λάβετε εξηγήσεις σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και επιβεβαίωση ότι όλα τα εμπλεκόμενα μέρη έχουν ενημερωθεί για τις αιτήσεις σας για πληροφόρηση, μεταβολή ή διαγραφή ανάλογα με την περίπτωση. Το Σωματείο μας καταβάλλει κάθε προσπάθεια, ώστε να απαντά σε τέτοια αιτήματα σε εύλογο χρονικό διάστημα.

12. Πρόσβαση στα δεδομένα

Έχετε το δικαίωμα να αιτηθείτε ένα αντίγραφο των προσωπικών δεδομένων που τηρούμε για εσάς (ο όρος «Προσωπικά Δεδομένα» όπως ορίζεται στην ισχύουσα Ελληνική νομοθεσία για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα), καθώς και να τα αναθεωρήσετε και γενικά να ασκήσετε κάθε δικαίωμα που προβλέπεται από τη νομοθεσία για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

13. Google Analytics

Το Σωματείο μας χρησιμοποιεί το Google Analytics. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης του Google Analytics μπορείτε να βρείτε εδώ:

http://www.google.com/analytics/learn/privacy.html

Προκειμένου να παρέχουν στους επισκέπτες της ιστοσελίδας περισσότερες επιλογές για τον τρόπο συλλογής των δεδομένων τους από το Google Analytics, η Google έχει αναπτύξει το Google Analytics Opt-out Browser Add-on. Το add-on επικοινωνεί με το Google Analytics JavaScript (ga.js) για να δείξει ότι οι πληροφορίες σχετικά με την επίσκεψη στην ιστοσελίδα δεν θα πρέπει να αποσταλούν στο Google Analytics. Το Google Analytics Opt-out Browser Add-on δεν εμποδίζει την αποστολή πληροφοριών στον ίδιο τον ιστότοπο ή σε άλλες υπηρεσίες web analytics.

14. Εφαρμογές και widgets κοινωνικών δικτύων

Οι ιστοσελίδες του Σωματείου μας μπορεί να περιλαμβάνουν λειτουργικότητα ώστε να μπορείτε να κοινοποιείτε μέσω εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης τρίτων, όπως το κουμπί Like του Facebook .Αυτές οι εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης μπορούν να συλλέγουν και να χρησιμοποιούν πληροφορίες σχετικά με τη χρήση εκ μέρους σας των ιστοτόπων του ΠΣΕΠΕ. Οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία που παρέχετε μέσω τέτοιων εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να συλλεγεί και να χρησιμοποιηθεί από άλλα μέλη της εν λόγω εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης και οι ανταλλαγές αυτές διέπονται από τις πολιτικές απορρήτου των εταιρειών που παρέχουν την εφαρμογή. Δεν έχουμε τον έλεγχο ή την ευθύνη για τις εν λόγω εταιρείες ή τη χρήση των πληροφοριών σας από αυτές.

15. Περίοδος τήρησης αρχείων

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα φυλάσσονται από εμάς όσο είναι απαραίτητο για να σας παρέχουμε την ζητούμενη υπηρεσία. Εάν το Σωματείο μας δεν χρειάζεται πλέον τα προσωπικά σας δεδομένα για να συμμορφωθεί με τις συμβατικές ή νομικές της υποχρεώσεις, θα διαγραφούν από τα συστήματά της ή θα γίνουν ανώνυμα, έτσι ώστε η αναγνώριση τους να μην είναι δυνατή, εκτός εάν το Σωματείο μας πρέπει να διατηρήσει τις πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών σας δεδομένων, γιατί θα πρέπει να συμμορφωθεί με νομικές ή κανονιστικές υποχρεώσεις (π.χ. φορολογική νομοθεσία που μπορεί κατ’ αρχήν να είναι 6 έως 10 έτη ή, εάν κατά τη διάρκεια των νόμιμων περιόδων παραγραφής, οι οποίες είναι τακτικά 3 έτη έως 30 χρόνια - τα αποδεικτικά στοιχεία πρέπει να εξασφαλίζονται).

16. Ιδιωτικότητα Παιδιών

Το Σωματείο μας αντιλαμβάνεται τη σημασία της προστασίας των προσωπικών δεδομένων των παιδιών, ειδικά σε ένα διαδικτυακό περιβάλλον. Συγκεκριμένα, οι ιστότοποί μας ούτε είναι σχεδιασμένοι σκοπίμως ούτε απευθύνονται σε παιδιά κάτω των 15 ετών. Η πολιτική μας είναι να μην συλλέγουμε ποτέ ούτε να τηρούμε εν γνώσει μας δεδομένα σχετικά με οποιοδήποτε πρόσωπο κάτω των 15 ετών.

17. 'Ασκηση των δικαιωμάτων σας

Αναφορικά με την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν, έχετε τη δυνατότητα, υποβάλλοντας σχετικό αίτημα στο Σωματείο μας , άσκησης των ακολούθων δικαιωμάτων, όπως:

  1. δικαίωμα πρόσβασης, δηλαδή δικαίωμα να ενημερώνεστε για τα προσωπικά σας δεδομένα που τηρούνται στα αρχεία μας και να αποκτάτε αντίγραφα,
  2. δικαίωμα διόρθωσης, δηλαδή δικαίωμα να ζητάτε τη διόρθωση ανακριβειών και λαθών στα προσωπικά σας δεδομένα που τηρούνται στα αρχεία μας,
  3. δικαίωμα διαγραφής, δηλαδή δικαίωμα να ζητήσετε να διαγραφούν ή να πάψουν να χρησιμοποιούνται τα προσωπικά σας δεδομένα που τηρούνται στα αρχεία μας, υπό τον όρο των ειδικότερων περιορισμών που προβλέπονται στον Γενικό Κανονισμό,
  4. δικαίωμα περιορισμού, της επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων σας και πάλι εφόσον συντρέχουν οι προϋποθέσεις που προβλέπονται στον Γενικό Κανονισμό,
  5. δικαίωμα φορητότητας, δηλαδή δικαίωμα να ζητήσετε από το Σωματείο την απευθείας διαβίβαση των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν στον οργανισμό που θα της υποδείξετε, εφόσον αυτά είναι τεχνικά δομημένα, σύμφωνα με την σχετική νομοθεσία.
  6. δικαίωμα εναντίωσης-αντίταξης, στην επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας εκτός αν υφίστανται επιτακτικοί και νόμιμοι λόγοι για την επεξεργασία οι οποίοι υπερισχύουν των συμφερόντων, των δικαιωμάτων και των ελευθεριών σας ή για τη θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων το Σωματείο.

Για την άσκηση των ανωτέρω δικαιωμάτων στην προστασία των προσωπικών δεδομένων σας, θα πρέπει να απευθυνθείτε στο email: privacy policy privacy@ship-suppliers.gr

Το Σωματείο μας θα απαντήσει δωρεάν στο αίτημα σας, χωρίς καθυστέρηση και σε κάθε περίπτωση εντός μηνός από την παραλαβή του αιτήματος, εκτός εξαιρετικών περιπτώσεων, οπότε η ανωτέρω προθεσμία μπορεί να παραταθεί κατά δύο ακόμη μήνες, εφόσον απαιτείται, λαμβανομένων υπόψη της πολυπλοκότητας του αιτήματος ή/και του συνολικού αριθμού των αιτημάτων. Το Σωματείο μας θα σας ενημερώσει για τυχόν παράταση εντός μηνός από την παραλαβή του αιτήματος, καθώς και για τους λόγους της καθυστέρησης. Εάν δεν καθίσταται δυνατή η ικανοποίηση του αιτήματος σας, το Σωματείο θα σας ενημερώσει χωρίς καθυστέρηση και το αργότερο εντός μηνός από την παραλαβή του αιτήματος, για τους σχετικούς λόγους και για τη δυνατότητα να υποβάλλετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ) , καθώς και για το δικαίωμα σας να προσφύγετε ενώπιον των αρμόδιων δικαστικών αρχών.

Εάν το αίτημα σας κριθεί από το Σωματείο μας ως προδήλως αβάσιμο ή υπερβολικό, δύναται να επιβάλει την καταβολή εύλογου και ανάλογου τέλους, λαμβάνοντας υπόψη τα διοικητικά έξοδα για την ικανοποίηση του ή να αρνηθεί να δώσει συνέχεια στο αίτημα σας.

18. Πολιτική Cookies

Στον ιστότοπό μας χρησιμοποιούμε cookies για τη διαχείριση των περιόδων σύνδεσης με σκοπό να σας προσφέρουμε αποτελεσματικότερη λειτουργικότητα και πιο χρήσιμη πληροφόρηση.

Τα cookies είναι μικρά κείμενα αποτελούμενα συνήθως από γράμματα και αριθμούς, τα οποία αποθηκεύονται στον υπολογιστή / συσκευή κάθε επισκέπτη / χρήστη μέσω των φυλλομετρητών (browsers) π.χ. Chrome, Mozilla FireFox, Internet Explorer κ.τ.λ. και χρησιμοποιούνται για τη διευκόλυνση πρόσβασής του, τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης, καθώς και για τις στατιστικές μας αναλύσεις που μας επιτρέπουν να αντιληφθούμε πώς το κοινό χρησιμοποιεί τον ιστότοπό μας και μας βοηθούν να βελτιώσουμε την δομή και το περιεχόμενό του.

Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από αυτές τις πληροφορίες. Παρόλα αυτά, μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις του φυλλομετρητή σας, ώστε να απορρίψετε ορισμένα ή και όλα τα cookies. Θα πρέπει να γνωρίζετε, όμως, ότι κάποιες λειτουργίες του ιστότοπου είναι διαθέσιμες μόνο μέσω της χρήσης cookies και εάν επιλέξετε την απόρριψη των cookies, οι λειτουργίες αυτές ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες.

19. Επικοινωνήστε μαζί μας

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, σχόλια ή καταγγελίες σχετικά με την διαχείριση ή την προστασία από εμάς των προσωπικών σας δεδομένων ή εάν επιθυμείτε να τροποποιήσετε τα προσωπικά σας δεδομένα ή να εξασκήσετε οποιοδήποτε δικαίωμά σας ως υποκείμενο των δεδομένων, παρακαλείστε να επικοινωνήσετε μαζί μας , τηλεφωνικώς στο 2104517428ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: privacy policy privacy@ship-suppliers.gr

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Ask us Today

Intellisoft EasyErp Erp Software - AEOF Provider

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα