• ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
Ocean web site
24 ΣΕΠ 2014

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

 

Σε εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014, στο Δημαρχείο του Πειραιά, συνάντηση του Προέδρου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς, κ. Β. Κορκίδη και των μελών του Προεδρείου του Ε.Β.Ε.Π., που απαρτίζεται επίσης απο τον κ. Ν. Μαυρίκο πρόεδρο του <<Πανελλήνιου Συλλόγου Εφοδιαστών Πλοίων>>, με το νέο Δήμαρχο Πειραιά, κ. Γ. Μώραλη, παρουσία του γενικού γραμματέα του Δήμου Πειραιά κ. Β. Ταταρόπουλου.

 

 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα, που αφορούν στον εμπορικό και βιομηχανικό κόσμο του Πειραιά, την αναπτυξιακή προοπτική της πόλης και τη δημιουργία θέσεων απασχόλησης.


Μεταξύ των οποίων και οι ενέργειες εν όψει της Ευρωπαϊκής Ημέρας Ναυτιλίας 2015.


Ο Δήμαρχος Πειραιά, κ. Γιάννης Μώραλης, δήλωσε: «Με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαπίστωσα την πρόθεση του Προεδρείου του Ε.Β.Ε.Π. για συνεργασία με το Δήμο προ όφελος του Πειραιά και των Πειραιωτών. Η νέα Δημοτική Αρχή και εγώ προσωπικά αντιλαμβανόμαστε πλήρως  την σημασία που έχει για την πόλη μας και τους δημότες η υποστήριξη του εμπορικού και Βιομηχανικού κόσμου. Για το λόγο αυτό, καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας μας θα είμαστε συνοδοιπόροι σε αυτό το δύσκολο έργο για την ανάπτυξη του Πειραιά και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας».

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ

Δραστηριότητες

Ask us Today

Intellisoft EasyErp Erp Software - AEOF Provider

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα