• ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
Ocean web site
10 ΙΟΥΝ 2021

Εκδήλωση Αθλητισμός - Διατροφή - Ζωή το Σάββατο 5/6 στη Σύρο

Με  επιτυχία  πραγματοποιήθηκε  η επιστημονική  και αθλητική εκδήλωση με θέμα <Αθλητισμός-Διατροφή-Ζωή> το Σάββατο  5/6 στη Σύρο.

Το πρωί  στον κήπο του παλαιού δημαρχείου Ποσειδωνίας έγιναν εισηγήσεις για τις ευεργετικές  επιδράσεις  της σωστής διατροφής και άσκησης  από τον Καθηγητή Ιατρικής κ.Χανιώτη Δημήτριο,  τον Πρόεδρο της ΕΛΔΕ κ.Γρηγοράκη  Δημήτριο, τον Διδάκτορα του Χαροκόπειου  κ.Αρναούτη Ιωάννη, το Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Μπολώνια  κ.Αλιφιεράκη  Μανώλη.

Χαιρετισμούς  απήυθυναν  ο  Υφυπουργός  Πολιτισμού-Αθλητισμού κ.Αυγενάκης,  ο Περιφερειάρχης Αττικής κ.Πατούλης,  ο εκπρόσωπος  του ΕΒΕΠ  κ.Μαυρίκος,  η  εκπρόσωπος της Σχολής Αξιωματικών Νοσηλευτικής  Σμήναρχος κ.Μιχοπούλου, η Τμηματάρχης Αθλητισμού Ελληνικής Αστυνομίας κ.Καρπαθάκη,  η Αντιπρόεδρος  Ελλήνων Ολυμπιονικών κ.Νιαγκουάρα, ο Γ.Γ. Εθνικού Συμβουλίου Νεολαιας κ.Μαριδάκης, ο Πρόεδρος  Επιμελητηρίου Κυκλάδων κ.Ρούσος, ο Δήμαρχος  Ερμούπολης κ.Λειβαδάρας.


Το απόγευμα  πραγματοποιήθηκε  το δρομικό δρώμενο στην Ερμούπολη, με εκατοντάδες άτομα και κάθε μέτρο ασφαλείας, ενώ από θαλάσσης ακολουθούσαν τα σκάφη του Ναυτικού Ομίλου Σύρου.

Του αθλητικού δρώμενου ηγήθηκαν  οι Ολυμπιονίκες κ.Νιαγκουάρα, κ.Μπακογιάννη, κ.Καραγιανοπούλου,οι Παγκοσμιονίκες κ.Καρπαθάκη και κ.Μπουγιούρης και η Πρόεδρος  της οργανωτικής  επιτροπής κ.Δασκαλάκη.


Τελούσε υπό την αιγίδα  του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, της Ενωσης Διαιτολόγων Ελλάδος, του ΕΒΕΠ, του Πανελλήνιου συλλόγου εφοδιαστών πλοίων-εξαγωγέων, του Εθνικού συμβουλίου νεολαίας, της ΕΣΟΑ, του ΠΟΙΑΘ.

Διοργανώθηκε από την  πολυβραβευμένη  διεθνώς  Επιστημονική επιτροπή προώθησης κρητικής διατροφής  σε συνεργασία  με το Δήμο Σύρου.

Υποστηρικτές  το θεραπευτήριο  ΥΓΕΙΑ, το Επιμελητήριο Κυκλάδων, η Daskalakis  congress and  travel,  η Blue Star,o Nαυτικός όμιλος Σύρου.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ

Δραστηριότητες

Ask us Today

Intellisoft EasyErp Erp Software - AEOF Provider

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα