• ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
Ocean web site
03 ΑΠΡ 2022 11:00 11:00

ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ 2

Υπό την αιγίδα του Πανελληνίου Συλλόγου Εφοδιαστών Πλοίων και Εξαγωγέων πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 3/4/2022  το αθλητικό δρώμενο με το οποίο κλείνει η πρώτη ενότητα των εκδηλώσεων με θέμα  < ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ >, η οποία ξεκίνησε  με την επιστημονική εκδήλωση την Κυριακή 20/3/2022 στο πλοίο ΚΡΗΤΗ Ι   στο λιμάνι του  Πειραιά.

Σκοπός  της δράσης είναι η  προώθηση των ευεργετικών επιδράσεων της άσκησης  και της υγιούς  κοινωνικοποίησης.

Βουλευτές, Αντιδήμαρχοι, το   Δ.Σ. της Ολυμπιακής  Επιτροπής ,Εκπρόσωποι των  Ενόπλων δυνάμεων, δρομείς υγείας, Επιστημονικοί φορείς, ,Όμιλοι Κρητών  και  μικρά παιδιά  συνοδευόμενα, έκαναν δυναμικό βάδισμα 3 χιλιομέτρων  από το Πασαλιμάνι έως το Μικρολίμανο, όπου τους υποδέχτηκαν κωπηλάτες και ιστιοπλόοι του Ναυτικού αθλητικού συνδέσμου ,ενώ πραγματοποιήθηκε και μικρός κωπηλατικός αγώνας.

Πιστοποιητικά συμμετοχής  απονεμήθηκαν σε μικρούς και μεγάλους που απήλαυσαν μια υπέροχη δράση περνώντας το μήνυμα για την κίνηση και την υγεία.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε  από την DASKALAKIS CONGRESS-TRV και την Επιστημονική επιτροπή προώθησης της  Kρητικής διατροφής.

Με  την υποστήριξη των εταιριών

ANEK LINES
MAVRIKOS  IMPORTS SA
LYCHNIA  SA
DIAPLOUS MARITIME
MEGALAKAKIS
ETANAP-SAMARIA
LILOSPITO
GREAT EXHIBITIONS

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ

Δραστηριότητες

Ask us Today

Intellisoft EasyErp Erp Software - AEOF Provider

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα