• ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
Ocean web site
05 ΟΚΤ 2022 19:38 19:38

ΚΑΛΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Με  εξαιρετική  επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φετος  στο Μικρολίμανο  η εκδήλωση  με θέμα <Καλές θάλασσες με υγεία και ασφάλεια> απο την Daskalakis congress &  trv  την Τετάρτη  5/10 η οποία καλύφθηκε εξ΄ολοκλήρου απο την ΕΡΤ.
Κορυφαίοι καθηγητές Ιατρικής, Προεδροι  επιστημονικών φορέων, στελέχη των μεγαλύτερων ναυτιλιακών ομίλων,με συντονιστές σπουδαίους δημοσιογράφους της ΕΡΤ και των Ναυτικών Χρονικών παρουσίασαν στοιχεία για την ψυχική και σωματική υγεία των ναυτικών μας και τα μέτρα ασφαλείας που λαμβάνονται καθώς και  την σχετική επιμόρφωση των νέων.
Ο  Διοκητής  μονάδας υποβρυχίων αποστολών του λιμενικού σώματος κ.Παπαδάκης,ο Διοκητής ΑΕΝ Ασπροπύργου κ.Μανδαλάκης και ο Ceo  Diaplous Maritime  κ.Λαζαρίδης μιλησαν την ασφάλεια στην πλοήγηση και την προστασία πληρωμάτων  αλλά  και το βαθμό σχετικής κατάρτισης των σπουδαστών μας.Συντονιστής ο κ.Θεοδωρόπουλος των Ναυτικών Χρονικών.
Το  δεύτερο  πάνελ στελέχωσαν ο κ.Μιχελόγκονας απο τον όμιλο Αγγελικούση, ο κ.Κόντες απο τη VShips  o επίτιμος Πρόεδρος Intercargo κ.Πλατσιδάκης  υπό το συντονισμό του κ.Σκάλκου της ΕΡΤ..
Η  διαβίωση των πληρωμάτων. οι σημερινές δυσκολίες στελέχωσης τους απο Ελληνες, οι επικοινωνίες τους μερικά θεματα που συζητήθηκαν.
Για  τη διατροφή των ναυτιλομένων μας μίλησε ο Διδάκτωρ Χαροκόπειου και Καποδιστριακού κ.Γρηγοράκης. για τους καθημερινούς κινδύνους στα πλοία ο Καθηγητής Καρδιολογίας  και Προεδρος Βιοιατρικών Επιστημών Πανεπιστημίου Αττικής κ.Χανιώτης, για την ψυχική υγεία  των ναυτικών ο Ψυχολόγος κ.Δαφνάς και για το πράσινο στα πλοία  η Διδάσκουσα στα Γεωπονικό Πανεπιστήμιο  κ.Μαραντίδου.
Την έναρξη έκανε ο Υφυπουργός Ναυτιλίας κ.Κατσαφάδος  ενώ χαιρέτισαν ο Βουλευτής Πειραιώς κ.Μπουτσικάκης, ο Διοκητης  Σχολής  Ναυτικών Δοκίμων κ.Πάττας, ο  Αρχιεπιστολέας  Αρχηγείου Στόλου κ.Ντεγιάννης, η  Γενική Γραμματέας HELMEPA - Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ.Νταιφά, η Προεδρος Ελλήνων Ολυμπιονικών κ.Ζυγούρη, Εκπροσωπος Αρχηγού ΓΕΝ, ΕΒΕΠ.
Η ως  ανωτέρω  ετήσια εκδήλωση που εστιάζει στον ανθρώπινο παράγοντα στη ναυτιλία  υποστηρίκτηκε από τον Ομιλο Αγγελικούση, Diaplous Maritime, VShips, S.Daifas, Blue Star, Περιφέρεια Κρήτης, Παν.Ομιλο Ιστιοπλοίας, το Γνήσιο, Εtanap-Samaria,Mεγαλακάκη, Τιτάκη, Σημανδηράκη, Ιασώ-Χαμπάκη, Ναυτικό Αθλητικό Σύνδεσμο.
Ολοι  οι εκλεκτοί προσκεκλημενοι  εξήραν την τεραστια κοινωνική προσφορά της  διοργανωτριας κ.Δασκαλάκη που εχει γίνει αντικείμενο ντοκυμαντερ και απο την Κρατική Γαλλική τηλεόραση FRANCE TROIS  με δαπάνη του Γαλλικού Κράτους.
Σημειωτέον ότι σε καμμία  εκδήλωση δεν χρεώνεται συμμετοχή-εγγραφή ώστε να βοηθηθούν κυρίως νέοι άνθρωποι.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ

Δραστηριότητες

Ask us Today

Intellisoft EasyErp Erp Software - AEOF Provider

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα