• ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
Ocean web site
29 ΣΕΠ 2016 15:26

GREECE SMART SHIP SOLUTION

Τη Δευτέρα 26/9/16 και ώρα 16:00 στην αίθουσα «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ» ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΥ 1, ΠΕΙΡΑΙΑΣ πραγματοποιήθηκε η Τακτική Συνεδρίαση του ΔΣ του ΕΒΕΠ, στην οποία μετείχε κι ο Πρόεδρος κ. Νίκος Μαυρίκος ως Β’ Αντιπρόεδρος του ΕΒΕΠ .

Τη συνεδρίαση τίμησαν με την παρουσία τους η Πρόεδρος της "HEMEXPO" κα Ε. Πολυχρονοπούλου, ο  Πρόεδρος της "WIMA", κ. Η. Χατζηεφραιμίδη και οι 16 επιχειρήσεις-μέλη τους, που συμμετείχαν στην "SMM HAMBURG 2016", ο Καπετάν Παν. Τσάκος, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος του Δήμου Πειραιά Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας, κ. Π. Κόκκαλης, ο Πρόεδρος της "Enterprise Greece", κ. Χ. Στάικος και ο Εμπορικός Διευθυντής της Σ.Ε.Π. Α.Ε., κ. Τ. Βαμβακίδης.

Η διάθεση για συλλογική δράση και ανάληψη πρωτοβουλιών, εξωστρέφειας προς τις διεθνείς αγορές, με την υποστήριξη του Ε.Β.Ε.Π., αναδείχθηκε και επισφραγίστηκε στην εν λόγω συνάντηση. Το Ε.Β.Ε.Π. θα είναι αρωγός στην ένταξη των επιχειρήσεων στο ΕΣΠΑ και καθιέρωση του "GREECE SMART SHIP SOLUTIONS" σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο

 

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ

Δραστηριότητες

Ask us Today

Intellisoft EasyErp Erp Software - AEOF Provider

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα