• ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
Ocean web site
25 ΝΟΕ 2016 16:09

"The Hamburg Summit – China meets Europe", στις 23 και 24 Νοεμβρίου 2016

Ο Πρόεδρος του ΠΣΕΠΕ κ. Νικόλαος Μαυρίκος, ως Β΄Αντιπρόεδρος του ΕΒΕΠ, συμμετείχε μαζί με τον Πρόεδρο του ΕΒΕΠ κ. Βασίλειο Κορκίδη στο διεθνές συνέδριο "The Hamburg Summit – China meets Europe", στις 23 και 24 Νοεμβρίου 2016, στο Αμβούργο, για λογαριασμό του ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ. To εν λόγω συνέδριο διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια και έχει σκοπό τη βελτίωση και προαγωγή των οικονομικών σχέσεων, μεταξύ Ευρώπης και Κίνας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους, πραγματοποίησαν συνάντηση εργασίας με τους κ. κ. Werner Gliem, Διευθυντή τoυ Οργανισμού "Logistics Initiative Hamburg" και Γ. Αρναούτη, Γενικό Πρόξενο της Ελλάδας στο Αμβούργο, με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και καλών πρακτικών για την ανάπτυξη του κλάδου της Εφοδιαστικής, καθώς επίσης και του ναυτιλιακού "Cluster", με άξονα τη Ναυπηγοεπισκευή, τις ναυτιλιακές υπηρεσίες και τον εφοδιασμό πλοίων, το οποίο δρομολογείται στον Πειραιά.


 


Επίσης, προσκλήθηκαν στην εκδήλωση γευστικής δοκιμής ελληνικών κρασιών, που συνδιοργάνωσαν οι εταιρείες "Meteora GmbH" (του κ. Βασιλείου) και "Greek Connexxxion" (του κ. Χριστοδουλάτου), την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016, στο εστιατόριο "Minas" (του κ. Μούκα), στο Αμβούργο, απονέμοντας παράλληλα τιμητικούς επαίνους για τη συμμετοχή και πρωτοβουλία των διοργανωτών, επιχειρηματιών και των εξής 13 οινοπαραγωγών εταιρειών:  Κτήμα Alpha, Οινοποιεία Λύκος, Κτήμα Ζαφειράκη, Κτήμα Παλυβού, Κτήμα Σκούρα, Κτήμα Τσέλεπου, Κτήμα Αντωνοπούλου, Κτήμα Ζαχαριουδάκη, Κτήμα Γκλίναβος, Οινοποιεία Τσάνταλη, Κτήμα Παυλίδη, Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη, Αποστάγματα Κατσάρου.
 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ

Δραστηριότητες

Ask us Today

Intellisoft EasyErp Erp Software - AEOF Provider

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα