• ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
Ocean web site
08 ΝΟΕ 2019 21:36

Διεθνές Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Εμπορίου Ζώντων Ζώων και Κρέατος (UECBV)

Ο Πρόεδρος κ. Νικόλαος Μαυρίκος ήταν ομιλητής,  στο Διεθνές Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Εμπορίου Ζώντων Ζώων και Κρέατος (UECBV) και του Δικτύου Νέων Ευρωπαίων Στελεχών του Κρέατος (YEMCo), που διοργανώθηκε  από την Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Κρέατος (ΕΔΟΚ) στις  8 Νοεμβρίου 2019. 

 

Η Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Κρέατος (ΕΔΟΚ)     είναι η πρώτη διεπαγγελματική οργάνωση του είδους της και η σύστασή της είναι αποτέλεσμα μακροχρόνιας διεργασίας που άρχισε στις αρχές της δεκαετίας και πλέον ολοκληρώθηκε με τη συμμετοχή των σημαντικότερων επαγγελματικών φορέων στον τομέα του κρέατος και την υποστήριξη όλων των σχετικών με την κτηνοτροφία φορέων.

 

Υπό την Αιγίδα

  

 

Το εν λόγω συνέδριο είχε ως  θέμα τις μελλοντικές προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει ο τομέας του κρέατος. Οι σύνεδροι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ομιλητές υψηλού επιπέδου από το εξωτερικό και την Ελλάδα.

Το Συνέδριο χωριζόταν σε δύο κύριες ενότητες. Η πρώτη ενότητα, στην οποία μετείχε ως ομιλητής ο κ. Μαυρίκος, αναφέρθηκε στην ανάπτυξη των εμπορικών σχέσεων εντός και εκτός των χωρών της ΕΕ, στην περιοχή των Βαλκανίων, στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο και στην Εγγύς Ανατολή.

 

Το αντικείμενο της  ομιλίας του κ. Μαυρίκου είχε θέμα:  «Πώς μπορεί η Ελλάδα, με βάση την γεωπολιτική της θέση, να υποστηρίξει την Ευρώπη στις εξαγωγές κρέατος.»

Η δεύτερη ενότητα επισήμανε την ανάγκη ανανέωσης του κλάδου μέσω της ανάδειξης και ενσωμάτωσης ικανών στελεχών και θα εξετάσει την εισαγωγή νέων τεχνολογιών, ώστε αυτός να μπορέσει να ανταποκριθεί στην έλλειψη εξειδικευμένων εργαζομένων.

Οι συνεδρίες περιλάμβαναν   επίσης, συζητήσεις στρογγυλής τράπεζας με συμμετοχή των ομιλητών καθώς και προσκεκλημένων προσωπικοτήτων του τομέα του κρέατος, στους οποίους οι Σύνεδροι θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις απόψεις τους και να θέσουν τα ερωτήματά τους.

κ. Μάκης Βορίδης Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Και Τροφίμων.


 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ

Δραστηριότητες

Ask us Today

Intellisoft EasyErp Erp Software - AEOF Provider

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα