• ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
Ocean web site
11 ΜΑΪ 2018

ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΒΑΠ 09/5/18

Ο Πρόεδρος του ΠΣΕΠΕ κ. Νικόλαος Μαυρίκος παρευρέθηκε τη Τετάρτη 10/5/18 στη Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του ΣΒΑΠ.

 

Θέμα της Συνέλευσης ήταν «Η 4η βιομηχανική επανάσταση ως ευκαιρία για την επαναβιομηχάνιση της Ελλάδας», η οποία προβλέπεται να αλλάξει την οικονομία, την αγορά εργασίας, την υγεία, την παραγωγή στον αγροτικό τομέα, τον τρόπο συναλλαγών, την ασφάλεια των χωρών, αλλά και της προσωπικής ζωής των ανθρώπων, την δημοκρατία, την επικοινωνία της πολιτικής με τους πολίτες.

Η 4η Βιομηχανική Επανάσταση δεν είναι απλά η ψηφιοποίηση και το διαδίκτυο, είναι πλέον οι νέες βιομηχανίες του μέλλοντος η ρομποτική, οι προηγμένες βιοεπιστήμες, η κωδικοποίηση του χρήματος, οι ασφάλειες στον κυβερνοχώρο, τα μεγάλα σύνολα δεδομένων (big data) καθώς και τα γεωπολιτικά, πολιτισμικά και γενεαλογικά πλαίσια μέσα από τα οποία αναδεικνύονται.
Για την Ελλάδα η πρόκληση της 4ης βιομηχανικής επανάστασης είναι η ευκαιρία για το άνοιγμα της βιομηχανίας μας με επίκεντρο την καινοτομία, την έρευνα και την τεχνολογία

Για αυτό το θέμα ομιλητές ήταν ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Αλέξης Χαρίτσης, ο εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής κ. Στέφανος Κομνηνός, η Πρόεδρος του Δικτύου για την Μεταρρύθμιση για την Ελλάδα και την Ευρώπη, πρώην υπουργός Ανάπτυξης, Παιδείας και Κοινοτική Επίτροπος, κ. Άννα Διαμαντοπούλου, ο αναπληρωτής Τομεάρχης Οικονομίας & Ανάπτυξης κ. Χρίστος Δήμας και ο Πρόεδρος του ΕΒΕΠ κ. Βασίλειος Κορκίδης.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ

Δραστηριότητες

Ask us Today

Intellisoft EasyErp Erp Software - AEOF Provider

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα