• ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
Ocean web site
18 ΣΕΠ 2018

Συνάντηση ΕΒΕΠ με τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Ι. Μώραλη

Σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα συνεργασίας ήταν η συνάντηση που πραγματοποίησαν, την Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018 ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς, κ. Β. Κορκίδης με το Δήμαρχο Πειραιά κ. Ι. Μώραλη, με γνώμονα την επιχειρηματική ανάπτυξη και την αναβάθμιση της πόλης του Πειραιά.


Παρευρέθηκε μεταξύ άλλων και ο Πρόεδρος του ΠΣΕΠΕ κ. Νικόλαο Μαυρίκο ως   Υπεύθυνος ΓΕΜΗ & Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων Ε.Β.Ε.Π.


Κατά τη συνάντηση ο Δήμαρχος κ. Ι. Μώραλης παρουσίασε την εξέλιξη των έργων που θα δώσουν νέα πνοή και μια καλύτερη εικόνα στο Δήμο για όλους τους πολίτες και επισκέπτες του.

Έπειτα, έγινε ιδιαίτερη μνεία στην Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση (Ο.Χ.Ε.) για το «Αναπτυξιακό Προγράμμα και Μελέτη Διαχείρισης Λιμένων Διεθνούς Ενδιαφέροντος» (Master Plan Λιμένα Πειραιά), με το οποίο ο Πειραιάς αναμένεται να αναπτυχθεί, τόσο επενδυτικά, όσο επιχειρηματικά και χωροταξικά.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος έκανε εκτενή αναφορά στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει  ο Δήμος από την ανάπτυξη του Λιμένα Πειραιά, μεταξύ αυτών οι παθογένειες του παρελθόντος στον Δήμο, οι ανείσπρακτες βεβαιωμένες οφειλές, τα ανυπέρβλητα γραφειοκρατικά προβλήματα, οι καθυστερήσεις στις εγκρίσεις των έργων και ο λανθασμένος τρόπος λειτουργίας του Δημόσιου Τομέα.


Τέλος, οι επιχειρηματίες – μέλη του Ε.Β.Ε.Π. έθεσαν στον Δήμαρχο μία σειρά θεμάτων και προτάσεων για βελτίωση του Δήμου. 
 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ

Δραστηριότητες

Ask us Today

Intellisoft EasyErp Erp Software - AEOF Provider

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα