• ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
Ocean web site
07 ΝΟΕ 2018

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΤΩΝ ΗΠΑ - ΤΡΙΤΗ 6/11/18 Ε.Β.Ε.Π

Ο Πρόεδρος του ΠΣΕΠΕ κ. Νικόλαος Μαυρίκος παρευρέθηκε τη Τρίτη 6/11/18  στη συνάντηση που διοργανώθηκε στο ΕΒΕΠ με τον εμπορικό ακόλουθο των ΗΠΑ κ. Keith L. Silver.

 

     Ο κ. Ν. Μαυρίκος κατά τη διάρκεια της συνάντησης τόνισε ότι ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΦΟΔΙΑΣΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ εκπροσωπεί 116 εφοδιαστικές επιχειρήσεις σ’ όλη την ακτογραμμή της Ελλάδος, εκ των οποίων οι 90 έχουν τουλάχιστον 20 έτη παρουσία κι εμπειρία στους εφοδιασμούς.
      Πρόκειται για μικρό-μεσαίες επιχειρήσεις, εκ των οποίων ένας μεγάλος αριθμός είναι πολύ καλά οργανωμένες (με ιδιοκτήτες, σύγχρονες εγκαταστάσεις – αποθηκευτικούς χώρους, με δικό τους στόλο διανομής, πιστοποιημένες με ISO, HACCP &  ). Επίσης, ορισμένοι εξ’ αυτών είναι πιστοποιημένοι «Εγκεκριμένοι Οικονομικοί Φορείς (ΑΕΟ)».
     
      Στο σημείο αυτό ο κ. Ν. Μαυρίκος επισήμανε ότι ενώ πολλά κρουαζιερόπλοια προσεγγίζουν το λιμάνι του Πειραιά, π.χ. της Carnival Cruise Lines κ.α., με γύρω στους 4.000 επιβάτες, δεν αναθέτουν τον εφοδιασμό τους σε ελληνικές επιχειρήσεις. Ακόμα και τα λαχανικά και φρούτα προτιμούν να τα εισάγουν από την Ιταλία, την Ολλανδία και αλλού, παρά να τα προμηθεύονται από τη χώρα μας που έχει τις κατάλληλες κλιματολογικές συνθήκες για την καλλιέργειά τους.


      Ο εμπορικός ακόλουθος των ΗΠΑ κ. Keith L. Silver άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή τις θέσεις  του κ. Ν. Μαυρίκου. Επιπρόσθετα, μετά και από πρόταση του Commercial Specialist της Πρεσβείας των ΗΠΑ, πρώην πρέσβη κ. Δημητρίου Τσικούρη, θα στείλουμε στον εμπορικό ακόλουθο κ. Keith L. Silver  profile του Συλλόγου, μαζί και τις προτάσεις μας, ώστε να ευοδωθεί η  ανάπτυξη της συνεργασίας μεταξύ των ΗΠΑ και της χώρας μας στον κλάδο του εφοδιασμού πλοίων.


 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ

Δραστηριότητες

Ask us Today

Intellisoft EasyErp Erp Software - AEOF Provider

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα