• ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
Ocean web site
22 ΝΟΕ 2018

«Περιβάλλον και Ανάπτυξη στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά: περιβαλλοντικές επιπτώσεις και προοπτικές για τις λιμενικές πόλει

Τη Τετάρτη 21/11/2018 στο Μέγαρο του ΕΒΕΠ διεξήχθη το Συνέδριο της Περιφέρειας Αττικής και της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά, με θέμα «Περιβάλλον και Ανάπτυξη στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά: περιβαλλοντικές επιπτώσεις και προοπτικές για τις λιμενικές πόλεις»

Παρών στο Συνέδριο ήταν και ο Πρόεδρος κ. Νικόλαος Μαυρίκος με την ιδιότητα του ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΓΕΜΗ και Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων.

Το Συνέδριο χαιρέτισαν η Περιφερειάρχης Αττικής, κα Ρ. Δούρου, ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, κ. Γ. Γαβρίλης, ο Δήμαρχος Πειραιά, κ. Γ. Μώραλης, ο αναπλ. Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Σ. Φάμελλος, ο Γεν. Γραμματέας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων, κ. Χ. Λαμπρίδης, ο Πρόεδρος του ΕΒΕΠ κ. Βασίλης Κορκίδης,  o Δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας, κ. Χ. Βρεττάκος, ο Δήμαρχος Περάματος, κ. Γ. Λαγουδάκης κ.ά.
Τέλος, το ΕΒΕΠ κατέθεσε  στην Περιφέρεια υπόμνημα προτάσεων του στο πλαίσιο διαμόρφωσης της Στρατηγικής για τη νέα Προγραμματική Περίοδο 2021 – 2017.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ

Δραστηριότητες

Ask us Today

Intellisoft EasyErp Erp Software - AEOF Provider

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα