• ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
Ocean web site
14 ΔΕΚ 2018

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΒΕΠ

Ο Πρόεδρος κ. Νικόλαος Μαυρίκος παρευρέθηκε τη Δευτέρα 10/12/2018 στην εκδήλωση, που συνδιοργάνωσαν το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς και η Κινεζική Πρεσβεία στην Ελλάδα, στο Μέγαρο του Ε.Β.Ε.Π., παρουσία της Α.Ε. Πρέσβη της Κίνας, κας Zhang Qiyue.
Κεντρικοί άξονες συζήτησης αποτέλεσαν οι προκλήσεις, η μεγάλη συνεισφορά και τα επόμενα βήματα της πεντάχρονης πρωτοβουλίας της Κίνας «Ο νέος Δρόμος του Μεταξιού - Belt and Road Initiative (BRI)».


Το BRI προτάθηκε από τον Κινέζο Πρόεδρο Xi Jinping το 2013, ως μια εξελιγμένη μορφή του παλιού «Δρόμου του Μεταξιού», έχει λάβει την θετική ανταπόκριση περισσοτέρων από 80 κρατών και διεθνών οργανισμών τα τελευταία πέντε χρόνια, επηρεάζοντας πάνω από 106 χώρες και περίπου τρία δισεκατομμύρια ανθρώπους. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα διεθνή σχέδια, που θα επηρεάσουν το παγκόσμιο εμπόριο για αρκετούς από τους επόμενους αιώνες. Με την πρωτοβουλία αυτή, επιχειρείται η στρατηγική διασύνδεση της Κίνας με την ευρύτερη περιοχή της Ευρώπης. Περιλαμβάνει, τόσο τη χερσαία διασύνδεση (1ος Πυλώνας) της Κίνας με την Κεντρική Ευρώπη, όσο και τη διά θαλάσσης διασύνδεση (2ος Πυλώνας) μέσω της Μεσογείου, καθιστώντας τη χώρα μας στρατηγικό σημείο αναφοράς του παγκόσμιου διαμετακομιστικού εμπορίου, με επίκεντρο φυσικά τον Πειραιά.
Στο τέλος της εκδήλωσης ο Πρόεδρος του ΕΒΕΠ κ. Βασίλειος Κορκίδης χάρισε στους επίσημους παρευρισκόμενους τον «Όρκο των Εμπόρων».
Την εκδήλωση παρακολούθησαν εκπρόσωποι της Ο.Λ.Π. Α.Ε., καθώς και Κινέζοι φοιτητές.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ

Δραστηριότητες

Ask us Today

Intellisoft EasyErp Erp Software - AEOF Provider

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα